Navigation Menu+

PRIVACYBELEID

Posted on jun 18, 2018 by in Algemene voorwaarden, Home, homepage, Tarieven & info, Uncategorized |

 

AVG PRIVACYWET

 

Op deze pagina vind u alle informatie over welke gegevens ik online en offline verzamel.

Mocht er per ongeluk ongewenst een foto of reactie van u bij staan, laat het mij dan weten dan zal ik het meteen van de website halen.

Ik stuur geen nieuwsbrieven, alleen een kerstkaartje.

Overeenkomsten & Formulieren
Wanneer iemand een formulier via onze website invult, hebben wij gegevens nodig om contact op te nemen. We verwerken en gebruiken deze gegevens enkel ten behoeve van zakelijk gebruik om tot een goede samenwerking te komen.
Wanneer we contact hebben, of dat nu voor een offerte of sollicitatie is, of u stuurt ons een e-mail, dan worden de gegevens bewaard, zolang als dat nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling.

Als u contact opneemt via de site, verzamelen we de data getoond in het formulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

We bewaren de gegevens de volgende termijnen:

Type gegevens Bewaartermijn
Contactformulier Max. 2 jaar
Offerteformulier Max. 2 jaar
Aanvraag via e-mail Max. 4 jaar
Klantgegevens Max. 4 jaar

 

Beveiliging
Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit houdt in dat alle gegevens die u via onze website met ons wisselt, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol. Gegevens die u achterlaat door het invullen van een formulier, worden opgeslagen in WordPress.

 

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.
Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Uw gegevens inzien & verwijdering
Bent u benieuwd welke gegevens we van u hebben bewaard? Of wilt u gegevens laten wijzigen of verwijderen? U kunt hiervoor contact opnemen via:

info@jasmijn-rondvaart.nl

Jasmijn Klarenbeek 06-48402990

 

Groetjes van Jasmijn

JASMIJN RONDVAART
Jasmijn Klarenbeek
06-48402990
info@jasmijn-rondvaart.nl
www.jasmijn-rondvaart.nl 
Zie voor de ALGEMENE VOORWAARDEN de website, 
gedeponeerd bij de kvk ( kvknr: 34241169)