Navigation Menu+

DE WILDE STAD RONDVAART

Posted on mrt 23, 2018 by in Bedrijfsuitjes, Familievaart, Gids, Home, homepage, Leuke vaartjes, Quiz, Verjaardag |

MAAK KENNIS MET HET DIERENRIJK VAN AMSTERDAM

Tijdens een 1,5 of 2 uur durende rondvaart verteld de producent van de film De Wilde Stad, Ignas van Schaick over de fascinerende wereld van dieren, vissen en vogels in Amsterdam..

Dit is een unieke kans om tijdens een mooie rondvaart door de Amsterdamse grachten de filmachtergrond verhalen te horen van de producent zelf!
Hoe ingewikkeld was het eigenlijk om de beesten van Amsterdam te filmen?

Maak tijdens de vaart kennis met behoorlijk wat eigenzinnige Amsterdammers: reigers, rivierkreeften, ratten, vleermuizen en vossen. Het lef van de eendenkuikentjes, het aanpassingsvermogen van de halsbandparkiet, de voorzichtigheid van de rat en de moed van de meerkoet. Allemaal zijn ze stukken bijdehanter dan je denkt.

Wist je trouwens dat Amsterdam ongeveer tienduizend dier- en plantensoorten telt? Dat zijn er veel meer dan in de zogenaamde echte natuur buiten de stad.

Met een leuke quiz aan het einde van de vaart kan je met je team allemaal een leuke mok van Abututu de kat van de film winnen!

€ 175,- incl BTW Dit is exclusief BOOTHUUR, DRANK en CATERING, maar inclusief vier mokken van de film de Wilde stad als prijs voor het winnende team van de quiz!

TRAILER FILM DE WILDE STAD

De kat Abututu met meeuwen

De kat Abututu met meeuwen

Amerikaanse rivierkreeft

Amerikaanse rivierkreeft

zwaan in de gracht

zwaan in de gracht

Halsbandparkiet

Halsbandparkiet

meerkoet op nest

meerkoet op nest