Navigation Menu+

ZEILSCHIP HUREN

Posted on jul 14, 2020 by in Bruidsvaart, Home, homepage, Leuke vaartjes |

LEKKER ONTSPANNEN

ZEILEN OP DE HOGE WIER!

Helaas kan je op dit moment door de corona en daarbij behorende 1,5  meter regel met een groep groter dan 17 personen eigenlijk nergens terecht op een boot in Amsterdam.

Dus ben je je aan het oriënteren en is de Lelie te klein of is je groep te groot?

Misschien moet je eens verder denken dan de grachten van Amsterdam…

De Amstel, het IJ, Noordzee kanaal, IJmeer, Markermeer zijn super mooi om te zeilen.

Je kan namelijk de KLIPPER de HOGE WIER van Anna Glas en Joost Martijn huren voor een dag of dagdeel  voor 4 uur voor maar € 1450,-!

De Hoge Wier is een prachtig en heel snel zeilschip, wint bijna elke zeilrace, en is super hip en trendy ingericht voor elk soort feest of gelegenheid.

Boek dit schip voor een onvergetelijke vaart met familie of collega’s!

De afvaart is vanaf Amsterdam, Volendam en Muiden.

En met max 50 man mag je vanaf 10 juli 2020 met mondkapjes in het ruim en (omdat zeilen een sport is) zonder mondkapjes aan dek van het zeilen genieten. Dat geldt voor de rondvaart nog niet.

De Hoge Wier is niet alleen geschikt voor de avonturiers onder ons!

Met een ruime open zitkuip en bovendek in de frisse buitenlucht met plaats voor 20 tot 50 opvarenden is het tevens de perfecte locatie voor verjaardagen,familiefeestjes, bruiloften, vergaderingen, klantendagen, bedrijfsuitjes en recepties!

Aan boord zijn  met de professionele audio- en visuele aansluitingen, een tv, beamer, uitgebreide keuken voor luxe catering, biertap, toiletten en heerlijke loungebanken genoeg faciliteiten om er een geslaagde vaart van te maken!

Met de Hoge Wier bent u verzekerd van een unieke dag gericht op activiteit, plezier, avontuur, maar vooral ook op puur genieten!

“Weet je dat de Hoge Wier hun laatste aanwinst is in een rijtje indrukwekkend snelle schepen? Ik denk dat ze met trots mogen zeggen dat ze de snelste vloot zeilende historische bedrijfsvaartuigen van Nederland hebben! En het leuke is dat hun kinderen nu ook meezeilen in de zomervakanties, en het zeilen in hun bloed zit net als Anna Glas het op haar vader zijn schip de Voorwaarts het heeft geleerd…En zo gaan deze mooie schepen al 100 jaar al heel wat generaties mee…”

Boek een geweldige zeilvakantie alleen, met je gezin, familie of vrienden op de OVERWINNING of ISIS.

 

Hierbij nog even een globale DAGTOCHTEN PRIJSLIJST ZEILSCHEPEN om een indruk te geven wat het ongeveer kost:

Overwinning ( max 24 ) € 60,- pp dagtocht van 8 uur (Joost tel: 06-25056559 )

Isis ( max 35) € 115,- pp dagtocht 8 uur (Joost tel: 06-25056559 )

Hoge Wier ( max 50) € 40,- pp dachttocht 8 uur (Joost tel: 06-25056559 )

 

Ik wens je heel veel plezier mocht je zoiets gaan doen, en hopelijk zien we elkaar met een kleine groep of later als de corona weg is weer op de Lelie! Dan laat ik je met alle liefde de mooie grachten van Amsterdam zien!!

Groetjes van Jasmijn

Puur genieten                                              Luxe vaartochten

Tot ziens op de Hoge Wier